HIRADO lomilci

 
 

V naši ponudbi so orodja japonskega proizvajalca HIRADO KINZOKU KOGYO Co.Ltd, Fukoka - Jpn

+386 (0)41 390 024 

info@bl-metal.si

OPREMA ZA LIVARSKO INDUSTRIJO

HIRADO klin EP

Klin je namenjen za odstranjevanje napajalnikov in livnih sistemov ulitkov. V ponudbi je veliko različnih vrst klinov glede na potrebno velikost v livarni. velikost klinov znaša od 5 do 70 ton.

HIRADO lomilec SBH  

Lomilec se uporablja za različna lomljenja litine v livarni. Najpogosteje se uporablja za zmanjševanje dolžine livnih sistemov. Skrajšani livni sistemi olajšajo manipulacijo v livarni in pa povečajo izkoristek taljenja v pečeh.

 

HIRADO škarje za kovine 

Škarje se uporabljajo predvsem pri barvnih kovinah. Z njimi odrezujemo, skrajšujemo livne sisteme in prilitke. V ponudbi je več različnih velikosti škarij. Maksimalno lahko reže aluminij preseka 45 x 45 mm.

 

HIRADO hidravlični agregat 

Hidravlični agregat je posebej razvit za uporabo različnih orodij Hirado. V ponudbi so tudi večstopenjski agregati ki omogočajo velike hitrosti orodij in s tem prednost pred konkurenčnimi orodji.

OPREMA ZA GRADBENIŠTVO

SPLITTER - KLIN ZA KAMEN

Princip klina je poznan in uporabljan v različni branžah industrije. Hirado splitter se uporablja predvsem za lomljenje kamna. Razkolna sila je od 20 pa do 2000 ton.

CUTTER - ŠKARJE ZA BETON

Lomilec zlomi beton ali zidove na majhne dele. Kompaktna izvedba lomilca je zelo uporabna v majhnih in nedostopnih prostorih. Lahko se zmontira na bager.

 

CRACKER - LOMILEC ZA BETON

Lomi beton z malo vibracijami, hrupa in prahu. Okolju prijazno orodje za različna rušenja stebrov, tal, plošč, temeljev. Z rušenje debelih betnonskih plošč.

VRTALNIK ZA KAMEN, BETON

Vrtalniki različnih velikosti, namenov ki se lahko monirajo na roko bagerja ali drug manipulator.Globina vratnaj več metrov in z različnimi premeri luknje.

Vse pravice pridržane © Zastopanje in inženiring BL Metal Bogdan Lovšin s.p.
Izdelava spletnih strani: COMMA | Za urejanje se prijavi