CLANSMAN DYNAMICS manipulatorji

logo_clansmann.jpeg   MANIPULATORJI

obratujejo v nekaterih najtežjih delovnih pogojih, pa kljub temu zagotavljajo zanesljivo rešitev za industrijska okolja kot so kovačnice, livarne, jeklarne in celo ravnanje z odpadki. Zanesljivost in preprostost pomenita večjo izkoriščenost stroja, nižje stroške vzdrževanja in tekočo proizvodnjo.
 
Livarski manipulatorji, so zelo različni po velikosti in obliki. Po vsem svetu obratuje na stotine manipulatorjev Clansman  in ti povečajo produktivnost, izboljšajo varnost in izboljšajo delovne pogoje.

manipulator.jpg
 

Zračni top 
se uporabljajo za odtranjevanje prilitkov na ulitkih. Ti se lahko namestijo na kljuko žerjava, ki ga upravlja človek ali računalniški sistem - ali pa za večjo prilagodljivost je lahko pritrjen na Clansman manipulator.

canon.jpg

Lomilci
Clansman lomilci rešujejo probleme rezanja in obdelave prilitkov v livarni. Krajši prilitki so lažji za prevoz in taljenje. Clansman lomilci je izjemno močno orodje za zmanjšanje prilitkov na obvladljivo dolžino. Lomilci imajo zmogljivost do 120 mm premera vseh vrst nodularne litine.

Powerbreaker.jpg

Brušenje Clansman

Fleksibilnost Clansman brusilne celice z rotacijsko mizo omogoča dostop do vseh površin. Nadomešča ročno brušenje z visečimi brusilnimi stroji. 

grind2.jpg

  

G45 ima možnost odstraniti enako količino kovine, kot 8 visečih brusilnih strojev na izmeno.

Kovaški manipulatorji
so uporabljani v kovačnicah že vrsto let in so se izkazali kot učinkovit način za zakladanje peči, kladiv in stiskalnic. Pogoji v kovačnicah so bolj omejeni in zahtevajo še boljše načrtovanje in prožnost, da se zagotovi popolno integracija. 

DSC_020420Large.jpg


Za več informacij kontaktirajte BL METAL na našem naslovu.  
 
 
Vse pravice pridržane © Zastopanje in inženiring BL Metal Bogdan Lovšin s.p.
Izdelava spletnih strani: COMMA | Za urejanje se prijavi