CLANSMAN DYNAMICS manipulatorji

MANIPULATORJI

BRUSILNI CENTRI

ZRAČNI TOPOVI

DROBILCI LITINE

Clansman Dynamics stroji obratujejo v nekaterih najtežjih delovnih pogojih, pa kljub temu zagotavljajo zanesljivo rešitev za industrijska okolja kot so kovačnice, livarne, jeklarne in ravnanje z odpadki. Zanesljivost in preprostost pomenita večjo izkoriščenost stroja, nižje stroške vzdrževanja in tekočo proizvodnjo.

+386 (0)41 390 024 

info@bl-metal.si

MANIPULATOR V LIVARNI

Livarski manipulatorji, so različni po velikosti in obliki. Po vsem svetu obratuje na stotine manipulatorjev Clansman v livarnah in ti povečajo produktivnost, izboljšajo varnost in predvsem izboljšajo delovne pogoje.

POLAVTOMATSKI STROJ ZA BRUŠENJE

Fleksibilnost Clansman brusilne celice z rotacijsko mizo omogoča dostop do vseh površin. Nadomešča ročno brušenje z visečimi brusilnimi stroji. Namenjen je za brušenje in odrez predvsem večjih ulitkov

 

LOMILEC LITINE V LIVARNI

Clansman lomilci rešujejo probleme rezanja in obdelave prilitkov v livarni. Krajši prilitki so lažji za prevoz in predelavo. Clansman lomilec je izjemno močno orodje za zmanjšanje prilitkov na obvladljivo dolžino. Lomilci imajo zmogljivost preloma do 120 mm premera vseh vrst nodularne litine.

 

ZRAČNI TOP

Zračni top se uporablja za odstranjevanje prilitkov na ulitkih. Lahko namestijo na kljuko žerjava, ki ga upravlja človek ali računalniški sistem - ali pa za večjo prilagodljivost je lahko pritrjen na Clansman manipulator.

 

MANIPULATOR ZA KOVAŠKO INDUSTRIJO

Kovaški manipulatorji so uporabljani v kovačnicah že vrsto let in so se izkazali kot učinkovit način za zakladanje peči, kladiv in stiskalnic. Pogoji v kovačnicah so bolj omejeni in zahtevajo še boljše načrtovanje in prožnost, da se zagotovi popolno integracija v proizvodnjo. 

MANIPULATOR V PREDELAVI ODPADKOV

Clansman manipulatorji se uporabljajo tudi v predelavi odpadkov za manipulacijo večjih kosov in izboljšanje delovnih pogojev operaterjev.

Vse pravice pridržane © Zastopanje in inženiring BL Metal Bogdan Lovšin s.p.
Izdelava spletnih strani: COMMA | Za urejanje se prijavi