CLANSMAN DYNAMICS manipulatorji

logo_clansmann.jpeg manipulatorji 

obratujejo v nekaterih najtežjih delovnih pogojih, pa kljub temu zagotavljajo zanesljivo tehnološko rešitev za industrijska okolja kot so kovačnice, livarne, jeklarne in celo ravnanje z odpadki. Zanesljivost in preprostost pomenita večjo izkoriščenost stroja, nižje stroške vzdrževanja in tekočo proizvodnjo.
 
Livarski manipulatorji, so zelo različni po velikosti in obliki. Po vsem svetu obratuje na stotine manipulatorjev Clansman  in ti povečajo produktivnost, izboljšajo varnost in izboljšajo delovne pogoje.

manipulator.jpg
 

Zračni top in kladiva Clansman Dynamics
se uporabljajo za odtranjevanje prilitkov na ulitkih. Ti se lahko namestijo na kljuko žerjava, ki ga upravlja človek ali računalniški sistem - ali pa za večjo prilagodljivost je lahko pritrjen na Clansman manipulator.

Modeli

CC25   teža 140 kg, energija 800 J
CC50   teža 225 kg, energija 1300 J
CC112  teža 400 kg, energija 2600 J
CC1000 teža 1500 kg, energija 10.000 J
CC2000 teža 5600 kg, energija 28.000 J

canon.jpg

Lomilci
Clansman lomilci rešujejo probleme rezanja in obdelave prilitkov v livarni. Krajši prilitki so lažji za prevoz in taljenje. Clansman lomilci je izjemno močno orodje za zmanjšanje prilitkov na obvladljivo dolžino. Lomilci imajo zmogljivost do 120 mm premera vseh vrst nodularne litine.

Model sila
PB 20 35t 0-125 mm
PB 40 60t 0-150 mm
PB 80 120t 0-170 mm
PB 150 220t 0-175 mm

Brušenje Clansman
Obstaja tisoče tradicionalnih visečih brusilnih strojev v obratovanju po vsem svetu. Zahtevajo velik fizični napor operaterja, da bi bili učinkoviti in tekom izmene učinkovitost precej pade. Clansman pristop je bil , da bi človeka umaknili od neposrednega stika z virom utrujenosti in ga postavili v kabino z dobrim nadzornim sistemom.

Fleksibilnost Clansman brusilne celice z rotacijsko mizo omogoča dostop do vseh površin.grind2.jpg

  
G45 koristi 45kW elektromotor za pogon brusilnega vretena z jermenskim prenosom. Prvi rezultati kažejo, da ima G45 možnost odstraniti enako količino kovine, kot 8 visečih brusilnih strojev na izmeno.

Kovaški manipulatorji
so uporabljani v kovačnicah že vrsto let in so se izkazali kot učinkovit način za zakladanje peči, kladiv in stiskalnic. Pogoji v kovačnicah so bolj omejeni in zahtevajo še boljše načrtovanje in prožnost, da se zagotovi popolno integracija. Clansman manipulatorji so rezultat dolgoletnih izkušenj in delujejo v večini svetovno vodilnih kovačnic.

DSC_020420Large.jpg


Za več informacij kontaktirajte BL METAL na našem naslovu.  
Vse pravice pridržane © Zastopanje in inženiring BL Metal Bogdan Lovšin s.p.
Izdelava spletnih strani: COMMA | Za urejanje se prijavi